Scroll to top
  • CSB | Servicios Integrales de Empresa

Filosofia


Valors y Operativa

Cumplim el que diem

FEM EL QUE DIEM I NOMÉS SI ÉS POSSIBLE DUR-HO A TERME

Avui resulta complexa l’administració de qualsevol activitat empresarial sense tenir en compte els múltiples factors que intervenen en aquesta: finançament, relacions entre socis i els seus familiars, gestió de compres, protecció i assessorament legal, optimització fiscal i de costos, administració, comptabilitat operativa, etc.

Així, des de CSB Assessors d’Empresa, posem a la seva disposició 28 anys d’experiència en la qual hem après molt de l’èxit i els conflictes dels nostres clients, i un equip expert de professionals que aborden les seves necessitats de manera coordinada. El nostre ADN professional està format per l’experiència real en empreses nacionals i multinacionals, en la seva gestió directa i implicada, que ens situa en una filosofia d’actuació realista i pràctica.

En conjunt, són elements i variables que influeixen en el resultat i que estan relacionats entre si habitualment, però dels quals, de manera individual, cap podem ser experts de manera global. És necessari perquè, un treball multidisciplinari, extern per la seva objectivitat, el que proporcioni una visió complementària a la del client.

El mètode CSB

5 PUNTS CLAU

1. El client

A CSB Assessors d’Empresa, hem pogut aconseguir nivells de servei que els nostres clients valoren i reconeixen, però és només gràcies a ells que ha estat possible mantenir des de 1991 una evolució i desenvolupament continuats.

Avui, consolidats en la nostra funció, confiats a poder donar un nivell de solucions i serveis adequat, afrontem un nou futur amb el bagatge de l’experiència adquirida.

Basant-nos en aquesta experiència, existeix un denominador comú que hem verificat durant tot aquest temps: cada client és únic i individual, cada client està convençut que la seva activitat és la més complexa, la més dura. I és cert, cadascun d’ells precisa d’una atenció específica. El nostre èxit estarà basat en comprendre la peculiaritat i necessitats d’ells.

2. Anàlisi de situació de negoci

L’Anàlisi de Situació de Negoci és una metodologia de treball que les millors escoles de negoci apliquen i ensenyen als seus alumnes.

La seva finalitat és conèixer amb detall, alguna cosa que moltes vegades s’ignora, i que són tots aquells paràmetres del client que constitueixen la seva realitat empresarial, les seves fortaleses i habilitats, els seus conflictes i elements de risc, i, tot això avaluat a 360º pels diferents professionals en cadascun dels seus àmbits d’experiència.

Aplicada aquesta metodologia estarem ja en disposició de planificar les diferents actuacions i presa de decisions a efectuar, donant lloc a un pla de treball específic per a la seva empresa.

3. Definició de necessitats

La nostra organització està preparada per a actuar en la justa mesura que Vostè necessiti.

Algunes de les empreses que administrem ens confien una externalització completa, emetem les seves factures, cobrem als seus clients i paguem als seus proveïdors, administrem la seva comptabilitat, la seva fiscalitat i les seves relacions laborals, participem en el seu consell… en definitiva, som un membre més de l’organització.

Així, estarem al seu costat en el que necessiti a cada moment. Adaptant-nos a cada situació. Som flexibles en benefici del resultat, i exigents en les nostres obligacions.

En altres casos només assessorem, o només complim alguna de les funcions que estem en disposició de prestar.

4. Oferta específica

Hem sentit a Fernando Cerqueira en innombrables ocasions dir que “En CSB mai s’ha perdut un client per preu”. I aquesta és comprovable.

A CSB Assessors d’Empresa valorarem els nostres honoraris de manera justa, ja que un preu no és car o adequat, no pot explicar-se o sí que és possible fer-ho. Aquesta és la realitat.

La seva oferta econòmica ho serà considerant que no emetem factures per serveis aïllats que es produeixin en el desenvolupament de l’atenció de les seves necessitats, així, l’import periòdic que se li proposi no sofrirà alteracions en l’exercici. Només intervencions jurídiques, o despeses ateses en el seu nom, seran facturats addicionalment.

5. Implementació

D’acord ja en els termes de col·laboració, aquesta serà duta a terme en la forma que Vostè defineixi:

  • Presencial en qualsevol de les seves instal·lacions

  • En qualsevol de les nostres oficines: Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Sant Andreu de Llavaneres i Madrid

  • En remot

Tenim clients en diferents punts del territori nacional, no sent en cap cas un problema la distància física. Una altra distància no serà possible entre la seva organització i la nostra.