Scroll to top
  • CSB | Servicios Integrales de Empresa

Broker d’Assegurances


Worthbroker, risk management

Més de d’experiència avalen la professionalitat de Worth Broker en la comercialització d’assegurances personals i d’empresa.

Com a corredors d’assegurances acreditem una total independència respecte a les Companyies Asseguradores nacionals i estrangeres, en benefici d’obtenir les cobertures òptimes al millor preu del mercat. Worth Broker, corredoria d’assegurances d’àmbit nacional, és a més Lloyds Broker Correspondant, aportant als nostres clients la possibilitat de contractació internacional.

Posem a la seva disposició la nostra experiència i coneixements per a la gestió dels seus riscos. Sense compromís, auditem les seves operacions d’assegurança i li proposem un RISK MANAGEMENT en el qual estem segurs trobés la solució adequada.

Fernando Cerqueira

CEO

Fernando Cerqueira, responsable de la corredoria, ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector assegurador, en càrrecs de diferent responsabilitat en companyies nacionals i internacionals. Actualment és també subscriptor de Lloyds, mostra de la confiança i consideració que el sector ha dipositat en la seva gestió de riscos.